Drivers downloaden

Game muis drivers downloaden

Download game muis drivers en updates zoveel mogelijk van de officiële website van het bedrijf dat de muis gemaakt heeft. Op deze manier ben je er zeker van dat de software volledig veilig is. Wanneer je drivers van andere sites download, vooral wanneer deze er verdacht uitzien, bestaat de kans dat de software geïnfecteerd is. Ben je toch van plan om drivers of updates te downloaden van niet-officiële sites, zorg dan dat je de software door een virusscanner haalt voordat je deze installeert.Logitech logo

Logitech drivers

Logitech heeft een handig overzicht met afbeeldingen van al hun muizen. Als je in het overzicht je muis aanklikt kom je op de supportpagina van je muis. Klik hier op ‘Downloads’ en selecteer je besturingssysteem.

Link: http://www.logitech.com/nl-nl/support-downloads/downloads/mice

 

Razer logo

Razer drivers

Bij Razer kun je jouw muis selecteren in een overzicht van hun gameaccessoires. Het volgende scherm opent dan automatisch.

Link: http://help.razersupport.com/us-en/products.asp

 

 

Steelseries logo

SteelSeries drivers

Op de SteelSeries site zie je een overzicht met afbeeldingen van alle SteelSeries muizen. Als je op jouw muis klikt dan verschijnt er onder de muizen een downloadlink waarmee je de drivers kunt downloaden.

Link: http://steelseries.com/support/downloads#mice

 

Microsoft logo

Microsoft drivers

Op de Microsoft site vind je een lijst met alle Microsoftmuizen. Als je op jouw muis klikt dan kom je op de downloadpagina waar je onder andere de nieuwste drivers voor je muis kunt downloaden.

Link: http://www.microsoft.com/hardware/en-us/downloads

 

Cyborg logo

Cyborg drivers

Op de Cyborg site moet je eerst je besturingssysteem selecteren. Vervolgens kun je het betreffende product selecteren. Door daarna op de ‘Download Driver’ knop te klikken, wordt de driver direct gedownload.

Link: http://cyborggaming.com/download.htm

 

Roccat logo

Roccat drivers

Kies je muis in het menu dat je aan de linkerkant van de support pagina ziet. Vervolgens kun je met de ‘DOWNLOAD DRIVER’ knop de drivers downloaden.

Link: http://www.roccat.org/Support/

 

 

Cyber Snipa logo

Cyber Snipa drivers

Op de Cyber Snipa site vind je een overzicht waarin alle producten onder elkaar staan. De gewenste driver kun gelijk aanklikken.

Link: http://www.cybersnipa.com/us/drivers.php